R.E.D.D free

Kvinnor och tjejer ni har väl hört talas om R.E.D.D free? Registrera dig och du får gratis tamponger, mot att du svarar på några frågor via mail, en marknadsundersökning, hur bra är inte det?! Detta är möjligt tack vare sponsorer som har sin reklam på tampongaskarna. Hur många gånger har vi inte suckat över att måsta lägga pengar på något så tråkigt men ändå helt nödvändigt som mensskydd?!
Dock är det väntetid för att komma med ny, och det kan ta upp till tre månader innan du kommer med.
 


Kommentarer
elin stridh

lycka till :D

2013-04-07 @ 10:50:30
URL: http://elincecilia.com/
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Låter ju himla bra. Tack för tips.

Har en tävling i bloggen där du kan vinna en sångpåse från Oskar och Ellen. Delta gärna: http://lottizdays.blogg.se/2013/april/tavling-vinn-en-sangpase-fran-oskar-och-ellen-2.html

2013-04-07 @ 21:03:44
URL: http://lottizdays.blogg.se
SANDRATORN.SE

Hejsan!

Du har varit med och tävlat på min blogg om ett hemligt pris för dig som gillar film. Jag har legat på sjukhus och därför har tävlingen blivit ordentligt försenad.

Som plåster på såret så har jag valt att lotta ut två vinster istället för en. Kika in och se om du hade turen på din sida.

Tack för att du var med och tävlade och följ gärna min blogg på facebook eller via bloglovin' för att inte missa nästa tävling som förhoppningsvis inte blir lika utdragen! ;)

Kram!

http://sandratorn.se

2013-04-07 @ 23:25:41
URL: http://sandratorn.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Spacegirl

Smycken, scrap & småprat

RSS 2.0