Svammel

Sådär, då var midsommarhelgen över. Det har varit lugnt & skönt med varierande väder, har bland annat pärlat, rensat ogräs & testat temperaturen på badvattnet genom att stoppa ner fötterna i sjön, det var väldigt mycket varmare än vad jag trodde det skulle vara, så snart vågar jag mig nog på att doppa mig :-)

Också åkte vi ur VM, inte för att jag bryr mig nämvärt, det är det så många andra som gör.
I övrigt är det rätt lugnt, dagarna går, vissa med mer innehåll än andra, möten, träffar, sjukgymnastik osv osv, det är en hel del att göra & hålla reda på, livet kan vara fyllt med rätt många saker även fast man inte arbetar.
Det handlar en del om vad man gör det till, om orken finns försöker jag göra saker som är bra för mig, saker som jag tycker om att göra för då mår jag bättre. En rätt enkel men ändock ganska svår ekvation
/Space


Glad midsommar

Glad midsommar till alla som läser min blogg :-)
Hoppas solen skiner på er i helgen!
/Space

Nytt alster

Rosenkvartshalsband

Dagens alster är ett halsband i rosenkvartschips & vita sötvattenspärlor och en fjäril i rosenkvarts.
Jag vet det blir mycket rosa & därmed rätt mycket rosenkvarts, men rosa är ju en av mina favoritfärger, det har den alltid varit  & rosenkvarts är nog min favorithalvädelstenen.....därav det flitiga användandet.
/Space

Smått & Gott

Nu har jag äntligen blivit med pysselbord, ut åkte en del som ändå stod i vägen och in i vardagsrummet kom morfars gamla köksbord som från och med igår tjänstgör som pysselbord till mig, åhh det är helt perfekt, nu har jag radat upp mina boxar (ska köpa nya snyggare sen) med papperpysselgrejer på bordet, mot väggen, allt inom räckhåll. Hittills har jag mest suttit i soffan när jag pärlat, inte helt ergonomiskt och när jag papperspysslat har jag suttit vid min sekretär med en liten skiva som nog är gjord för att sitta och skriva brev vid, inte kort & deco-pyssel, när jag skulle skära papper dök jag elegant *nåja* ner på golvet och gjorde det eftersom skärmaskinen tog för stor plats på skivan.
Pärlorna ska också få en bättre förvaring än hyllorna under soffbordet, jag ska köpa en ny bokhylla till böckerna som även dom är många och då får pärlorna plats i skåpet där böckerna står nu. Tänk så organiserat det kommer att bli... Nu börjar jag förstå alla som lägger upp bilder på sina pysselhörnor/rum på nätet för allmän beskådan, jag erkänner att jag brukar titta på bilderna - tycker att det är ganska kul att se hur andra organiserat sina pysselsaker.
Jag har inte fotograferat min hörna, men vem vet, någon gång kanske.....

För övrigt har jag äntligen kommit igång med mina promenader, lite motigt nu i början men det ger sig väl, så just nu är livet ganska välfyllt.
/Space

Glad pingst

Glad pingst


Glad pingst! Hoppas solen skiner på er alla.
Jag har varit trött idag men är piggare ikväll. Jag blev riktigt pysselsugen ikväll vilket jag iofs blir typ varje dag, så jag har gjort några decos till nästa veckas swap (byte) i en av grupperna jag är med i.
Ha det gott
/Space

Spacegirl

Smycken, scrap & småprat

RSS 2.0