Nytt halsband

Som jag suttit och trätt idag, glaspärlor, snäckskal, sötvattenspärlor & metallpärlor har jag använt.

Turkos

Turkos

Den första snön...

Imorse när jag drog upp persiennen så låg den där, den första snön.
Så idag blir det till att leta fram vinterskorna.
/Space

Nytt paket

Det jag trodde var paket från min hemliga vän var en RAK (random act of kindness - något man skickar för att man vill glädja någon) För idag plingade postis på dörren, då vet jag att han har ställt ett tjockt brev därutanför och döm om min förvåning när det var från min hemliga vän, ett paket fullt av godsaker, 50 (!) 15 gånger 15 papper, två mönstersaxar, två fluid chalks, en förpackning fotohörn & ett jättefint kort.

Oktober

Oktober

Sorgligt men sant

Ja, vår tid som hundägare blev inte så lång. Tre veckor för att vara mer exakt. Imorgon kommer vår underbara Smilla att flytta tillbaka till sin uppfödare tillika gamla matte. Min astma har förvärrats så mycket att det är omöjligt för oss att ha henne kvar, igår hade jag oerhört svårt att få luft.
Har talat med läkaren som skrev ut ny astmaspray till mig (har inte behövt använda sådan på flera år så jag hade ingen hemma) och han sa det jag nog hade förväntat mig att han skulle säga, nämligen att vi inte kan ha hund eller andra djur pga min allergi och astma.
Det är jättesorgligt, för Smilla är så god och glad & mysig. Men när det nu slog sig på luftrören så har vi inget val, det är så pass allvarligt och inget att mixtra med. Men det känns väldigt ledsamt att inte kunna ha henne kvar.
Har fotograferat henne mycket idag och det känns ändå bra i hjärtat när vi vet att hon kommer att få det så bra hos dom hon redan känner & som känner henne, och där bor ju också Smillas mamma!

Skojiga länkar

Den här sidan är ju bara för skön. Skulle gärna vilja hitta någon lapp att skicka in, men än har jag inte lyckats hitta en endaste papperslapp...

Här är en till sida som är rätt underhållande.

Ha så kul!
/Space

Ny länk

Bättre sent än aldrig har jag lagt till en länk under länkar. -------->
Klicka där det står galleri så kommer du till mitt smyckesgalleri där det finns mer att titta på än vad som finns upplagt i bloggen.
/Space

Måndag

Idag har jag fått paket från min hemliga vän, ny månad -ny hemlig vän & nytt paket.
Jag fick massor av papper, stickers & brads.

Har just varit ute på en liten promenad, det är precis lagom kallt, solen skiner & löven har fått höstfärg.
Igår när det blåste och jag var ute med Smilla så jagade hon löven som blåste & hon är så snabb så hon fick fatt i dom :-)
/Space

Månadens vän Oktober

Månadens vän Oktober

Torsdag

Idag har vi varit med Smilla till veterinären, hon har fått sin Parvo-spruta idag på tolvveckorsdagen!
Vaccinationen gick jättebra, Smilla pep till lite, men blev mutad med godis av veterinären innan, under & efter sprutan. När hon hade fått sprutan lade hon sig ner på bordet ungefär som hon gör hemma i soffan och tyckte nog att det där var ett himla trevligt ställe där man fick godis och allt.
Jag bar henne dit och hem och släppte inte ner henne på golvet där, för det var en del stora hundar där, bland annat en Schnauzer som tyckte Smilla såg intressant ut, Smilla är en rätt tuff brud och att det var tre stora hundar där bekom inte henne :-)
Sen blev det en tupplur i soffan när vi kom hem, en tolv veckor ung Smilla tar en hel soffdyna i besittning =)
*charmtrollet*
/Space

Smillarapport

Idag har vi övat att gå på asfalt, något Smilla varit lite tveksam till, hon trivs så otroligt bra i gräset där hon verkligen tumlar runt. Men med lite lock & pock och en godisbit så tog vi oss ut på asfalten *stolt*  Sen sist jag skrev har vi också tränat på att åka bil, det gick bra det med,  hon pep lite men det är ju inte så konstigt, hon är ju så liten än.
Man kan tro att hon ska vara trött efter att ha varit ute och busat, men inte då, när hon kom in så racade hon några varv i lägenheten innan hon som vanligt däckade en stund.
Hon gläder oss alla något enormt med alla sina sköna påhitt.

Rosa

Under Oktober kommer min blogg att vara rosa istället för sin vanliga färg.
Detta naturligtvis för att det är bröstcancermånad.
På vårt forum har vi satt som mål att samla in 10 000:- och vi är en bra bit på väg, insamlingen startade 0.00 natten till idag och vi är redan uppe i 2300:- Vill du hjälpa oss att nå vårt mål är du hjärtligt välkommen, annars kan man starta en egen insamling eller tex köpa ett rosa band för att visa sitt stöd.
Alla tänker vi nog på någon särskild, nära eller långt borta som drabbats/är drabbad, det gör jag och då känns det så självklart att hjälpa till, jag kan inte ge mycket men många bäckar små blir till slut en stor å!Banner

Banner

På vårt pysselforum har det startats en insamling till Rosa Bandet, det är ju oktober & därmed bröstcancermånad nu. Detta är en insamling som känns SÅ viktig, de allra flesta av oss känner nog någon som drabbats/är drabbad av just bröstcancer.
Så vill även du bidraga till forskningen går det jättebra att klicka på bannern ovanför texten i detta inlägg.
Vår insamling heter pyssel.net mot cancer.

Spacegirl

Smycken, scrap & småprat

RSS 2.0