Ny LO


Ny somrig & väldigt rosa LO som jag gjorde till pyssel.nets skisstävling.

Ny canvas & ny LO


Jag köpte tre (!) likadana papper för längesedan och jag som inte brukar ha några problem att använda mina papper har liksom inte nämts att använda dom här för jag har inte hittat det ultimata användningsområdet. Men igår när jag fixade till dena canvas så passade papperet bara SÅ perfekt. En canvas med scraptema :-)


En ny layout :-)

Goda nyheter

I två veckor framåt kommer UNICEF ny att publicera goda nyheter, missa det inte! Du hittar det på Unicefbloggen
"När hemska nyheter sköljer över oss varje dag från världens alla hörn är det kanske lätt att resignera och tycka att ingenting spelar någon roll. Att det inte är någon idé att engagera sig. Men det är det visst det. Det går att förändra. Faktum är att UNICEF varje dag lyckas åstadkomma massor av positiva saker som förändrar barns liv.”

Min första infattade Rivoli är klar :-)


Jag har använt seed beads i storlek 11/0 samt 4mm firepolished pärlor.
& en vacker lila rivoli :-)

Min vinst

Jag hade turen att vinna en lottdragning på pyssel.net i och med vårt senaste cyberpyssel, jag vann 125:- hos Pearlized, så jag har shoppat :-)
Här är bildbeviset och ja, jag passade på att köpa lite extra när jag ändå shoppade =)


Det dåliga ljuset är årstidens fel!

Bra dokumentär

Jag såg en bra dokumentär ikväll, Drömmar om ett leende
Se den! Det kommer en del 2 nästa vecka.
Återigen får man klart för sig hur fantastiskt bra vi har det i Sverige och vilken bra sjukvård vi har. Det blev jag varse förra veckan då jag av misstag råkade äta en smörgås som det var nötter i eller som det legat något med nötter bredvid. Jag ska ALDRIG mer äta lösviktsbröd. Jag är allergisk mot nötter och jag fick helt fantastisk och SNABB hjälp och det är jag så tacksam över, anfallet gick snabbt över och jag blev helt okej igen. 

God fortsättning på det nya året

Vill önska er alla en god fortsättning på det nya året. :-)

Spacegirl

Smycken, scrap & småprat

RSS 2.0