God Jul

God Jul

Tjejsnack vecka 51

· Vem firar du jul med? Familjen

· Vad önskar du dig i julklapp? En råååsa QK-tång

· Tror du på tomten? Nej, jag slutade tro på tomten ganska abrupt, en julafton när jag kände igen min grannes vantar, jag kanske var typ fyra-fem år.

· Hur ser din julafton ut hemma hos dig/i din familj? Åhh det är så mysigt, jag brukar komma dit på tidiga förmiddagen/morgonen och då äter vi risgrynsgröt, sen tar vi det rätt lugnt, kanske en promenad, tittar på film eller spelar spel fram tills att vi äter lunch,  klockan två-halv tre lyssnar vi på julmusik och fikar, då MÅSTE jag få en skiva av mammas fruktkaka, klockan tre tittar dom som vill på Kalle Anka, själv börjar jag bli väldigt less på Kalle så jag kanske läser istället, efter Kalle delar jag ut julklapparna som legat under granen också har vi julklappsöppning och vi tittar sen på våra egna och varandras klappar, sen är det dags att förbererda nästa mål mat som vi äter lite senare, kvällen fördrivs med spel, godisätande, tv-tittande och annat kul :-)

· Brukar du julbaka? Om ja, vad? Oja, förra helgen bakade mamma och jag lussekatter och peppisar, mamma har bakat sju sorters kakor vid det här laget,
är inte riktigt klar över vem som ska äta upp alla =)
Jag ska göra lite mer godis i veckan!

Tjejsnack vecka 50

Musik
· Lyssnar du ofta på musik? Nej, inte jätteofta men ett par gånger i veckan kanske.
· Vilken/vad är din favorit inom musik? (Artist, skiva, mp3, musikstil, vad som helst!) Jill Johnson
· Sjunger du eller spelar du något instrument, och i så fall vad? Jag sjunger bara i duschen och det ska alla vara glada för, det låter inget vidare.
· Om du har träffat någon artist, vilken/vilka? (Gärna foto på dig tillsammans med artisten om det finns.) Lena Ph
· Om du fick vara vilken artist som helst, vem skulle du vara då? Det skulle vara lite häftigt att vara Madonna i en vecka eller så.
 

December

Titta vad fint paket jag fått från min hemliga vän i December!
Pulsvärmare i mina färger - perfekt att ha när jag sitter och skriver vid datorn, får alltid iskalla händer då.
& en massa fina pärlor och ett fint kort fick jag också.

Hemlig vän December

Hemlig vän December

Nytt halsband

Med bergskristallchips, rosa sötvattenspärlor i två nyanser, rosa silverfolierade pärlor & metallhjärtan & en trollslända i änden :-)

Halsband

Halsband

Tjejsnack vecka 49

  • Hur skulle du beskriva din inredningsstil? Kitschig, färgglad & personlig.
  • Hur mycket pengar spenderar du varje månad på inredningsdetaljer? Allt från 0:- till 500:- kanske.
  • Ditt bästa inredningstips? Inred med hjärtat! Vil du ha färgglatt - så ha det, vill du ha avskalat & caffelatte väggar - ha det! Gör som DU känner, det är ditt hem!
  • Vilken är den värsta inredningstabben du gjort? När jag i slutet på 1990-talet svampmålade en vit bokhylla med blå färg, det tog en hel kväll och blev  fult & hyllan tog alldeles för mycket av rummet, numera är hyllan vit igen!
  • Vad vill du helst ha till ditt hem just nu? Nya tapeter i vardagsrummet.

Spacegirl

Smycken, scrap & småprat

RSS 2.0