Längesen sist

Nu var det längesen sist jag bloggade. Jag har ägnat mig åt sånt som man gör på sommaren.
Badat, läst, åkt runt lite, varit på konsert, träffat en vän - jag har haft det bra. Hoppas att ni också haft det bra, och än är inte sommaren slut.

Nu stiger spänningen, jag är med på mitt första Cybercrop, en tävling på nätet där man gör tex kort, smycken eller scrappar, det kort jag gort är en fri tolkning efter en mall.
Eftersom jag är rätt nöjd med resultatet så lägger jag upp det i bloggen så ni också kan se.
Nu ska jag återgå till omorganiserandet på mitt pyselbord. Var på IKEA igår och shoppade en del lådor, en ny skrivbordslampa & en massa annat smått & gott, så idag sorterar jag in pysselsakerna i mina nya lådor, det är inget vidare väder så man kan lika gärna vara inne.
Ha det bra!
/Space

Kort

Kort

I sommarens soliga dagar jag går med La Paz-rosa naglar....

Jag tycker det är rätt roligt att läsa andras bloggar, vissa dagar vill jag bara läsa pysselbloggar för att se vad andra kreerar.
Andra dagar slösurfar jag runt och läser det jag stöter på. Iaf så läste jag Ebba Von sydows blogg, ni har säkert hört talas om henne, hon  är stilexpert och chefredaktör på Vecko Revyn, egentligen är jag inte så intresserad av det hon skriver om eftersom jag ändå inte har varken råd med eller någon längtan efter de kläder hon skriver om. Men jag kan stoltsera med att vi har samma färg på naglarna :-) La Paz rosa, hon på fingernaglarna (antar jag) och jag på tånaglarna eftersom om jag målar mina fingernaglar skavs det ändå bort på nolltid, sån är jag.
Så fingernaglarna målas här mycket sporadiskt.
Det är inte likt mig att skriva om nagellack, men eftersom jag skriver om det som dyker upp i skallen får ni hålla till godo med det.
Nu är det dessutom semestertider så bloggen kanske kommer att uppdateras (ännu mer) sporadiskt än vanligt, det beror liksom på om jag har inspiration till att blogga eller om jag föredrar hängmattan istället....
Nu ska jag iaf baka ut min bulldeg som har jäst medan jag skrev detta, inom en snar framtid doftar det nygräddade kanelbullar här.
Sugen någon?!
/Space

Spacegirl

Smycken, scrap & småprat

RSS 2.0