Snart

Snart, i nästa vecka kommer Jill Johnsons nya platta. *jag har redan förbokat den*
Jag har kikat på Du får mig att känna när Jill var med och delar av kvällens rosa bandet-gala och jag trallar redan på den nya låten A woman can change her mind, lyssna du med :-) Visst är den bra?!
 

Jobbigt läge

Underligt att råka svälja en gaffel, det måste ha gjort väldigt ont. En gaffel är ju ganska stor....
 

Ny LO

 
Denna LO har jag gjort av mitt Oktoberpaket från Mollys scrapbooking, det är bara bandet som inte kommer från månadens paket utan ifrån ett äldre paket.

Skriv på du också

Inga barn får hamna utanför

Wire
 
 
Något är fel. I Sverige är vi överens om att alla barn ska ha samma rättigheter. Ändå finns det barn som inte räknas in. Som ingen ser. Som hamnar utanför. 

Det kan börja i fattigdom, segregation, med en diagnos, med föräldrar som har problem eller att hjälpen ser så olika ut beroende på var man bor. Vissa får hjälp, andra inte. I värsta fall leder det till att barn inte klarar skolan. Därifrån kan vägen tillbaka vara väldigt lång.

Inga barn får hamna utanför. Om barnkonventionen vore svensk lag skulle det vara svårare för vuxna att glömma bort, att inte se, att inte ta ansvar.

Jag har skrivit under på unicef.se/utanför. Gör det du också!

Har du en blogg? Hjälp UNICEF att uppmärksamma barnen som hamnar utanför. Besök unicef.se/sprid-budskapet/blogga-mot-socialt-utanförskap för att hämta material.

 

Bron

Veckans nya skiss

 
Här är mitt bidrag till den här veckans skiss hos veckans ny skiss.

Tio i topp

Den 14:e September 1961 sändes radioprogrammet tio i topp för första gången och ett år senare startades svensktoppen, så vi har skapat med temat tio i topp hos Skrotboken.
Min LO är gjord med ett papper som legat länge och väntat på en sushi-bild, nu hade jag en och här är min LO, mina favoriträtters tio i topp.
 

Ny LO

På Skrotboken har vi inspirerats av James Bond eftersom det den 5:e Oktober var 40 år sedan den första James Bond-filmen hade premiär.
Jag valde att göra en LO, inspirerad av mitt nickname.
 
 
 

Spacegirl

Smycken, scrap & småprat

RSS 2.0