Nya örhängen

Vi har haft påskcrop på pyssel.net och jag gjorde dessa örhängen & vann pris, jag kom på delad tredjeplats. :-)

Kort till nyfödd


Ett frosseri i rosa :-)

Nya smycken


Ett beställningshalsband i ljusblått & silver. Glaspärlor, vissa med AB-lyster & metallpärlor.


Halsband med lila & transparenta glaspärlor, lila snäckskalsrektanglar med AB-lyster och en metallblomma.


Klasar med sötvattenspärlor och glaspärlor.


Randiga snäckskal & metallpärlor.

Allt stort börjar med något litet. Var med i kampen för varenda unge.

unicef-varenda-unge-150x150 />

Kämpa för varenda unge!

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på - eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad. 

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att hjälpa världens mest utsatta barn – oavsett nationalitet, religion eller landets politiska ledning.

Genom UNICEFs kampanj För varenda unge kan du vara med och göra världen lite mer barnvänlig.

Sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller facebooka om barns rättigheter. Eller köp kampanjnålen - För varenda unge på H&M, Apoteket, Gallerix med flera, eller på unicef.se. Och se den direktsända Humorgalan på TV4, den 2 maj.

Genom att bära nålen är du med i kampen för att alla barn i hela världen ska få den barndom som de har rätt till. Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.

Spacegirl

Smycken, scrap & småprat

RSS 2.0