Titta vad jag har fått

På pysselforumet har vi något som heter "Månadens hemliga vän" man anmäler sig & får en person som man ska skicka till. Var och en som är med har en önskelista så att man lättare ska veta ungefär vad personen kan tänkas vilja ha för pysselsaker, alla håller ju inte på med samma typ av pyssel.
Vissa scrappar & gör kort och andra gör smycken tex.
Idag fick jag mitt paket för September - bild finns nedan & jag är såå nöjd & glad.
Tänk er själva vilket privilegium att få ha julafton tolv gånger om året.

Smilla busar på =) Hon är helt underbar!
/Space

September

September

Smilla - världens finaste pudel.

Nu har Smilla flyttat hem till mamma & pappa. Vi hämtade henne i Lördags, bilresan gick väldigt bra, hon pep lite i början men sen var hon hur lugn som helst.
Hon sover, äter & leker & busar. Hon försöker & försöker komma upp i soffan & fåtöljen men hon når inte riktigt och det gör henne rätt missnöjd, hon piper & vill upp.

Dagens skönaste grej var när mamma gick till jobbet imorse, då blev Smilla nog lite ledsen och la sig på mammas tofflor i skohyllan & somnade.
Sen har hon gått tillbaka dit under dagen och lagt sig på tofflorna.
Hon är så söt att man smälter....

Nytt halsband

Så har jag skapat lite igen - ett halsband blev det denna gång. Av vita sötvattenspärlor, vita blisterpärlor, vita runda snäckskalspärlor, fjärilar i tibetsilver & en stor blomma i snäckskal. Det kom tvåa i en utmaning på pyssel.net
& jag jäser av stolthet - jag har sålt smycken och fått en beställning via ett av mina fotoalbum på nätet. Sååå kul!
Det är så kul att veta att människor tittar på mina smycken & det är en ära varje gång någon vill bära något som jag skapat :-)
/Space

Halsband

Halsband

Svävande halsband

Svävande halsband

Bilkort

Bilkort

Spacegirl

Smycken, scrap & småprat

RSS 2.0